Se lucreaza la reteaua Digi.mobil

Se lucreaza la reteaua Digi.mobil

In luna August 2023 am portat 3 numere de la Vodafone prepaid la Digi.mobil abonament. De atunci si pana in momentul in care am scris aceasta postare, din pacate, am intampinat urmatoarele probleme:

  • Destul de des convorbirea se intrerupe pe neasteptate;
  • Cand ajung intr-o zona cu semnal slab, pierde semnalul si apoi nu se mai reinregistreaza in retea chiar si in mijlocul orasului. Trebuie sa il pun pentru cateva secunde pe modul avion ca apoi sa se reinregistreze in retea. Mi s-a intamplat langa Constanta (sat Poiana), Busteni (Gura Diham) sau Dragasani (sat Otestii de Sus). Este neplacut, pentru ca daca nu stai cu ochii la ecranul telefonului, habar nu ai ca nu poate lua nimeni legatura cu tine si poti pierde apeluri importante;
  • In contul meu scrie astfel: ExtraopÈ›iuni: 4G, 5G, DigiNet Mobil Asociat 50 GB în 4G din care 10 GB în 3G. insa aici: https://www.digi.ro/anunturi/digi-reutilizeaza-integral-spectrul-de-2100-mhz-pentru-noile-tehnologii-4g-si-5g-49952 am citit ca nu mai exista 3G la Digi.mobil. Deci unde mai am 10GB in 3G? Sau cat am in 5G? Pare ca informatia din contul online este invechita;
  • In factura apar SMS-uri dublate sau triplate cu acelasi timestamp, adica pare ca am dat un SMS catre acelasi destinatar, fix in acelasi moment de cateva ori. Costa doar 1 cent/SMS dar daca nu le-am trimis, de ce sa le achit?

Banuiesc ca sunt doar niste probleme mici care se vor rezolva, insa afirmatia cum ca Digi ar fi numarul 1 in acoperire ... nu prea are acoperire :)

Sau altfel spus servicii ieftine si la propriu si la figurat.

Adica la Vodafone nu am intampinat genul acesta de probleme, ma refer la problemele legate de calitatea semnalului, a convorbirilor. Am intalnit altele, ca doar de aceea am plecat de la ei, insa incepe sa imi para rau ca nu am acceptat oferta lor de retentie de 2 Euro / 28 de zile pentru dublul beneficiilor pentru care plateam 5 euro/ 28 de zile. 

Categorie: