Notificări apeluri pierdute la Digi mobil

Notificări apeluri pierdute la Digi mobil

Serviciul de Notificări apeluri pierdute te înștiințează prin SMS cu privire la apelurile neprimite când te-ai aflat în afara zonei de acoperire sau când ai avut telefonul închis. 

La Digi mobil mai apare un caz: ești în zona de acoperire, ai telefonul deschis dar el este neînregistrat în rețea😕. Digi mobil este singură rețea mobilă în care, atât mie cât și prietenilor, ni se (mai) întâmplă această anomalie în funcționare. Iar atunci devine și mai util serviciul de notificare apeluri, măcar să știi cine nu te-a putut contacta în timpul în care telefonul tău mobil nu a mai fost înregistrat în rețea.

SMS-ul primit conține data și ora primirii apelului și numărul care te-a apelat. 


Activarea serviciului: 

Din meniul telefonului vei accesa setările de redirecționare apeluri. La rubrica "redirecționare când este inaccesibil" (Forward when unreachable) vei seta numărul +40770000760 

Dezactivarea serviciului: 

Din meniul telefonului vei accesa setările de redirecționare apeluri. La rubrica "redirecționare când este inaccesibil" (Forward when unreachable) vei seta șterge numărul +40770000760; 
Sau, mai rapid, apelezi ##002# - dar trebuie sa știi ca în acest caz se vor dezactiva toate redirecționările active.

Bine de știut: 
  • Serviciul este gratuit. 
  • Acest serviciu funcționează ca o redirecționare apeluri către un număr din rețeaua Digi mobil. Cu alte cuvinte dacă alegi să redirecționezi apelurile către un alt număr de telefon mobil, nu vei putea folosi în același timp și serviciul de notificare apeluri pierdute.
Fotografie: Drew Hays / Unsplash
Categorie: