Revolut lansează eSIM în Marea Britanie

eSIM-ul Revolut le permite clienților să călătorească fără probleme ca și cum ar fi locali și să rămână conectați fără tarife de roaming

Revolut, aplicația financiară globală cu peste 35 de milioane de clienți în întreaga lume și peste 8 milioane în Marea Britanie, devine prima instituție financiară din Marea Britanie care oferă eSIM-uri și planuri de date globale clienților săi din Marea Britanie. eSIM-ul Revolut le permite clienților să călătorească fără probleme ca și cum ar fi locali și să rămână conectați fără tarife de roaming neașteptate și întreruperi.

Începând din Februarie 2024, clienții din Marea Britanie vor putea instala un singur eSIM complet digital, pe care îl pot încărca în doar câteva clicuri în aplicația lor Revolut ori de câte ori au nevoie. eSIM-ul poate fi folosit simultan, alături de un SIM fizic, permițând clienților să treacă ușor între rețele - ideal pentru persoanele care călătoresc frecvent. 

Clienții abonați la planul Ultra al Revolut vor avea acum acces exclusiv la 3GB de date pe care le pot utiliza global în fiecare lună, iar toți clienții Revolut din Marea Britanie vor beneficia de o ofertă introductivă de 100 MB de date mobile fără costuri (valabilă până la 1 mai 2024, se aplică termenii și condițiile). 

Conectarea eSIM-ului permite clienților să utilizeze aplicația Revolut fără a consuma din cota lor de date mobile. Acest lucru înseamnă că dacă clienții rămân fără date pe eSIM-ul lor, ei tot pot accesa aplicația pentru a-și reîncărca contul.
Categorie: