Telekom mobile a introdus VoWiFi pentru toți utilizatorii săi

Telekom Romania Mobile a lansat VoWiFi (Voice over WiFi)
Telekom Romania Mobile a lansat VoWiFi (Voice over WiFi), un serviciu care permite utilizatorilor să efectueze și să primească apeluri de voce prin intermediul unei conexiuni WiFi. 

Cu acest serviciu, utilizatorii Telekom Mobile pot comunica din orice locație, indiferent de acoperirea rețelei mobile, atâta timp cât au acces la internet prin WiFi. 

VoWiFi va fi disponibil pentru toți clienții Telekom Mobile, atât pentru cei cu abonament, cât și pentru utilizatorii de cartelă preplătită, exclusiv pe teritoriul României. 


Pentru a beneficia de VoWiFi, clienții trebuie să dețină un terminal compatibil, să aibă activat serviciul VoLTE și să fie conectați la o rețea WiFi cu acces la internet. VoWiFi va fi activat automat pentru clienții care îndeplinesc aceste condiții. Clienții trebuie doar să se asigure că au instalată ultima versiune de software și că setarea Apelul VoWiFi este activă în meniul telefonului.

Mircea Hațegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile, a declarat: „Lansăm astăzi apelurile prin WiFi, prin care utilizatorii Telekom Mobile pot efectua apeluri chiar și în zone cu acoperire GSM mai slabă, cum ar fi zonele montane sau în clădiri care blochează semnalul rețelelor mobile. Astfel, utilizatorii serviciilor mobile de la Telekom se pot bucura de claritatea convorbirilor și în astfel de situații.”
Categorie: